Meer resultaten voor harteveld

harteveld
Beoordelingen Autobedrijf Harteveld Klantenvertellen.nl.
Beoordeel Autobedrijf Harteveld Over ons. Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant. Dat is de aard van het familiebedrijf. Over relaties gesproken Service en Partsmanager Arne Kronshorst werkt al meer dan 35 jaar bij ons dealerbedrijf. Onze monteurs Marco Danny John tezamen al meer dan 65 jaar en mede dankzij hun ervaring draait het technische team uitstekend snel en goed met aandacht voor details. En niet te vergeten met enthousiasme voor zowel de auto als de klant!
Autobedrijf Harteveld Pijnacker AutoWereld.nl.
Meer dan 50 jaar service centraal. Saab Volvo Ford Subaru-rijders kunnen bij Harteveld rekenen op de service en de aandacht van een zeer ervaren dealer met een vakkundig team medewerkers. Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Kenmerkend is de grote betrokkenheid van alle medewerkers. Parts Servicemanager Anne Kronshorst werkt er bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar. Mede dankzij zijn ervaring draait het technisch team uitstekend snel en goed met aandacht voor details.
Over ons Autobedrijf Harteveld.
En niet te vergeten met enthousiasme voor zowel de auto als de klant! Historie Autobedrijf Harteveld Autobedrijf Harteveld start op 1 mei 1958 als universeel garagebedrijf aan de Delftsestraatweg 79 in Delfgauw. Vijf jaar later al dient Saab zich aan en zat het bedrijf inmiddels op nummer 202. De groei gaat vanaf dat moment gelijk op met de ontwikkeling van het Zweedse merk. Daarom koopt Harteveld in 1977 het tegenovergelegen dorpscafé dat door klant en architect Wentink wordt omgetoverd in een stijlvol Zweeds pand. In 1978 volgt de officiële opening tezamen met de introductie van de Saab 900 inmiddels een echte klassieker.
Home.
Vakkundig en met prima service. Spuitwerk van top kwaliteit. Schade aan uw personenauto bestelbus of vrachtauto? Oldtimers weer als nieuw. Harteveld is specialist in het renoveren van oldtimers. Kijk bij onze Projecten. Welkom bij Autoschade Harteveld. Schadeherstel aan alle voertuigen. Voor particulieren en bedrijven. Bij Harteveld namen ze me echt alles uit handen het papierwerk de reparatie en zelfs de zenuwen. Het klinkt misschien gek maar bij Harteveld zien we de klant graag zo snel mogelijk weer vertrekken. Dat is namelijk het beste bewijs dat wij u zo snel als mogelijk van uw schade hebben verlost. Autoschade is op zich al vervelend genoeg.
Autobedrijf Harteveld Saab Volvo Ford Subaru.
Benieuwd naar de inruilwaarde van uw auto? Bereken hier direct en gratis uw inruilwaarde. Autobedrijf Harteveld heeft een nieuwe app! Download m nu uit de app Store! Saab Volvo Ford Subaru-rijders kunnen bij Harteveld rekenen op de service en de aandacht van een zeer ervaren dealer met een vakkundig team medewerkers. Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant.
Autobedrijf Harteveld B.V. Home.
Merk fabriek en historie. Subaru Zes Sterren Service.
Occasions van Autobedrijf Harteveld Pijnacker AutoWereld.nl.
Occasion Prijs Bouwjaar Km.stand. Saab 9-5 2.8T Aero Exklusiv XWD_Automaat_Navigatie_Bluetoo th_V6. Benzine automaat sedan grijs 4/5-deurs Pijnacker. Saab 900 Cabrio 2.0 SE LPT_Automaat_Airco_Nederlandse auto_NAP. Benzine automaat cabriolet zwart 2/3-deurs Pijnacker. BMW 3-serie 320i EfficientDynamics Edition Upgrade Edition_Navigatie_Bluetooth_PD C.
Occasions Autobedrijf Harteveld.
Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant.
Autobedrijf Autobedrijf Harteveld B.V. uit Delftsestraatweg 26c 2641 NB PIJNACKER AutoScout24.
Nu naar de aanbiedingen met NAP-Check. Saab 9-5 37.500 01/2012 PIJNACKER. Saab 900 11.950 09/1993 PIJNACKER. NL 2641 NB PIJNACKER. Over AutoScout24 Pers Impressum Contact Disclaimer Privacy Carrière Adverteren Merkenoverzicht Regio overzicht.
Home Harteveld Groep.
Vernieuwt verbetert en beveiligt. Stel zelf uw Security Officer dienstverlening samen. Wij vernieuwen verbeteren en beveiligen uw organisatie. De Harteveld Groep gelooft dat het ontwikkelen en delen van kennis leidt tot groei en voor een duurzame verandering van uw organisatie zorgt. Ontwikkelingen op het gebied van ICT internet en disruptieve businessmodellen bieden kansen om uw organisatie te vernieuwen. Tegelijkertijd vraagt deze tijd ook om constante verbeteringen door kwaliteitsslagen en procesoptimalisatie. En dat alles in een dataveilige omgeving. In dit speelveld opereert de Harteveld Groep.

Contacteer ons