Zoeken naar aandacht

aandacht
Synoniemen van aandacht ander woord voor aandacht synoniemen.net.
aandacht concentratie oplettendheid opmerkzaamheid oog zn. aandacht acht attentie blik oplettendheid belang zn. aandacht belangstelling interesse studie zn. aandacht bestudering onderzoeking zorgvuldigheid zn. aandacht oplettendheid zorg concentratie zn. aandacht oplettendheid acht zn. woordverbanden van aandacht grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945. oplettendheid opmerkzaamheid zorg belangstelling acht belangstelling. deelneming aandacht nieuwsgierigheid zorg. in het Handwoordenboek van Nederlandsche Synoniemen 1908. Alle drie beteekenen het vestigen van de gedachte op eene bepaalde zaak. Aandacht zegt dit zonder meer. Bij oplettendheid denkt men tevens na over hetgeen men waarneemt. Hoort of ziet men iets met opmerkzaamheid dan poogt men de verschillende kenmerken van een voorwerp of b.
aandacht Vertaling Nederlands-Duits.
Naar andere talen aandacht EN aandacht ES aandacht FR. a nd x t. keer dat je ergens op let of over iets nadenkt Aufmerksamkeit die. geen aandacht schenken aan iets of iemand jemandem oder etwas keine Aufmerksamkeit schenken. door vreemd gedrag de aandacht trekken durch merkwürdiges Verhalten die Aufmerksamkeit auf sich ziehen. de aandacht vestigen op een belangrijk punt die Aufmerksamkeit auf einen wichtigen Punkt lenken.
aandacht Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Volg ons op Twitter. Word onze fan op Facebook. Voeg ons toe op G. Volg ons op LinkedIn. Nederlands-Engels vertaling voor aandacht. Resultaten 1-25 van 2908. aandacht de ook acht attentie oplettendheid. Het geeft aan dat deze problematiek de voortdurende aandacht van de Raad heeft. This illustrates the continual attention which the Council pays to this problem. Tot slot zou ik de aandacht willen vestigen op een debat dat Duitsland betreft. To conclude I should like to draw your attention to a debate concerning Germany. Ik denk dat wij als Europees Parlement daar grote aandacht aan moeten besteden. This development merits particular attention from us in the European Parliament.
bol.com Aandacht Daniel Goleman 9789047006152 Boeken.
Heel veel mensen hebben deze uitspraak wel eens gehoord. In onze tijd zijn er veel afleiders zoals de digitale wereld. In zijn boek Aandacht gaat Daniel Goleman in op het belang van aandacht. Bewust en met aandacht leven is heel iets anders dan je laten leven door de afleiders. Het waardevolle van dit boek is dat de schrijver op een heldere en overtuigende manier mensen laat zien dat focus aandacht en bewustzijn een rijk leven geven. Een van de mooie punten uit het boek is dat aandacht te leren is. De vergelijking met een spier die door middel van oefening krachtiger kan worden is stimulerend. Je hebt zelf in de hand of en in welke mate je bewust en met aandacht leeft.
Gastrobar Aandacht Proeven delen genieten.
Duic plaatste in mei een artikel over de nieuwe Gastrobar. Wie komt ons team versterken? Wij zijn weer op zoek! Inmiddels is het keukenteam aangevuld met een aantal. Gastrobar Aandacht begint met gezellige drukte. Afgelopen vrijdag 20 mei opende Gastrobar Aandacht haar deuren. David en Dimitri broers die ruim tien jaar samen koken willen jullie graag de sfeer uit Spanje en Italië laten proeven zoals zij die kennen. Gastrobar Aandacht staat voor goede wijn met passende gerechten en de gezelligheid van vrienden en familie. Wij zijn iedere dag geopend voor lunch borrel en diner. Voor onze openingstijden kijkt u hier. Tijdens de lunch kun je je laten verrassen door een combinatie van smaken.
Centrum De Aandacht Centrum de Aandacht.
Kom bij ons kijken en doe deze dag mee met presentatie-workshops. Kijk HIER voor meer informatie. zou je bij ons huren? De ruimte wordt voor je klaargezet dus je kunt in alle rust beginnen en je bezighouden met wat werkelijk belangrijk voor je is namelijk je klanten ontvangen! Er is opvang voor je gasten.
Aandacht Hypotheken Verzekeringen.
Tel 070 322 33 72. Fax 070 338 81 16. maandag tot en met donderdag. van 9 uur tot 17.30 uur. van 9 tot 16.30 uur. Vind hier alle informatie die u nodig heeft! Onze hypotheek advies beoordeling. Bekijk hier de score!
aandacht Hersencentrum Hersencentrum.
Aandacht speelt een belangrijke rol bij het waarnemen denken handelen en herleren van vaardigheden. Bij aandacht kan onderscheid worden gemaakt in activatie of arousalniveau gerichte aandacht verdeelde aandacht en volgehouden aandacht. Iemand presteert optimaal wanneer het activatie arousal of alertheidniveau gemiddeld is. Bij onverwachte prikkels is men in staat het activiteitenniveau te verhogen of langere tijd op voldoende hoog niveau te houden. Mensen met een verminderd activatieniveau vallen regelmatig in slaap wanneer zij niet geactiveerd worden of de aandacht vermindert opvallend tijdens handelingen of een gesprek. Mensen met een verhoogd activatieniveau zijn onrustig kunnen moeilijk stilzitten zijn prikkelbaar en voortdurend op zoek naar nieuwe stimuli.
Thuiszorg met Aandacht.
Heeft u voor korte of langere tijd thuiszorg nodig? We nemen alle tijd voor ù voor Thuiszorg met Aandacht.
aandacht vertaling Nederlands Engels.
Je tuin heeft wat aandacht nodig. Your garden needs some attention. Niemand schonk aandacht aan zijn waarschuwing.
Aandacht in moskee voor aanslagen LondenBinnenland Telegraaf.nl.
Bezoekers van de Mevlana moskee tijdens het avondgebed aan het begin van de Ramadan. Aandacht in moskee voor aanslagen Londen. ROTTERDAM Het Contactorgaan Moslims en Overheid CMO roept moskeebesturen op om tijdens ramadannachtgebeden stil te staan bij de aanslagen doden en gewonden in Londen. Het CMO zegt zondag enorm geschokt te zijn door de laffe terroristische aanslagen in Londen. Nederlandse moslims zijn intens verdrietig ook omdat we juist in de vastenmaand ramadan zijn waarin spiritualiteit saamhorigheid liefdadigheid verbroedering bezinning en zelfreflectie centraal staan liet de organisatie weten. Hier crasht Hammond met auto.

Contacteer ons